17. desember 2010

På ønskelisten

Lørdag 02.04.11 Rockefeller
MOGWAI
Supp.: RM Hubbert
 
Bill. kr. 270,- + bill.avg. 18 år leg.


Torsdag 03.02.11 Rockefeller
IRON AND WINE
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
På den ene siden vil en tenke på miljø, være moralsk og idealist. Kjøpe økologisk og seconhand. Spare miljøet. Tenke på de som ikke har det som meg. Men på den andre siden så liker en å omgås unyttige, fine og rare ting. Ting. Ting. Ting. Jeg har alltid en liste over ting jeg vil kjøpe meg, som jeg ønsker meg til jul eller bursdag. Dobbeltmoralsk.

6 kommentarer:

 1. Jeg ønsker meg noen av de samme tingene som deg! Jeg ønsker meg også Detaljer Hemma, og Mummikopper (men jeg har den på bildet!) og matryoshkadukker, og fin lampe (synd de er så sykt dyre/vanskelige å få tak i). Og sengeteppe, helst et fint hvitt et. Noen av tingene du ønsker deg har jo jeg fra før. Så hvis du ikke får det til jul, kan du komme til meg og drikke te fra Mummikopp og bla i Hjartemagasinet eller i Tim Walker-boka. I lyset fra en kaninlampe. Herregud, jeg er en klisjé.

  SvarSlett
 2. Den krakken fra IKEA er kjempefin, men jeg tror ikke det går an å stå på den! Tenkte nemlig å kjøpe den, men den var temmelig, for å si det på godt Kragerøsk, lealævs.

  SvarSlett
 3. Du er morsom Vero. Lealævs. Hehe! Og du er ingen klisje. Men du liker dem. Det gjør jeg og.

  SvarSlett
 4. Lula. Lulululu lula.
  Selges det ikke i Norge lenger, mon tro? Har lett land og strand.

  SvarSlett
 5. Jo, det gjør det. Men det kom ut nå nettopp. I følge jenten på Narvesen over gaten fikk de inn tre eksemplarer, men de ble selvsagt solgt med en gang. Men hun sa også at de fikk ny forsending som skulle være inne nå på mandag. Hurra!

  SvarSlett